Krvný rituál zviazania

Vložil on 20. januára 2013

Magie krve. Jedná se o velmi starobylé kouzlo, či spíše rituál spojení dvou partnerů. Rituál by původně vytvořen jako ochranné opatření a může fungovat jako jednosměrné, nebo obousměrné svázání. V každém případě kouzelník, který rituál provádí, musí svého partnera kousnout a pozřít trochu jeho krve. Na místě poranění druhého kouzelníka pak zůstane jizva tvořená otiskem zubů a znakem symbolizujícím sesilatele kouzla. Ten pak může přes jizvu svého partnera cítit jeho strach, bolest, nebo jiné silné emoce a může také poznat, jestliže se jizvy dotkne nějaký cizí člověk. Takto jednosměrně vyznívá rituál trochu jako „označení majetku“, ovšem v případě, že i druhý kouzelník v průběhu sesílání inkantace pozře partnerovu krev a označí si ho, spojení je obousměrné.

Je pravděpodobné, že čistokrevný kouzelník účastnící se tohoto rituálu zanechá po sobě značku tvořenou kromě otisku zubů i „erbem“, nebo nějakým pro něj charakteristickým symbolem, nečistokrevný nebo mudlorozený kouzelník nemající žádný vlastní znak po sobě zanechá pouze kruh tvořený otisky zubů.

Inkantace při tomto rituálním svazku zní:
Ad sanguinis Vocatum Respond
. Sanguis je latinský výraz pro „živou krev v těle“, vocatio znamená „povolání, pozvání“ a respondeo „navzájem slíbit“. Čili volně přeloženo „Živoucí krev povolávám ke vzájemnému slibu“. (CoC)

Komentáre: